Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
townman fc Cork Roots
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Arthur rent richting de bal. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry passt de bal zonder na te denken. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
MacTause geeft een lange en hoge pass. Keanrey kopt de bal weg. Klungelig pakt Whelan de bal. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Coyne met een snelle inworp. Keanrey is nu in balbezit. Keanrey met een sublieme pass. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coyne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chawla. Coyne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Keanrey neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Drew kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coyne met een snelle inworp. Molloy rent richting de bal. Molloy haalt uit met een fantastische trap. McEvoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
townman fc - Cork Roots 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: townman fc 60%, Cork Roots 40%.
townman fc - Cork Roots 0:1

53e minuut.
Hendry rent richting de bal. Keanrey verovert de bal door een tackle van achteren. Keanrey passt de bal met de wreef. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
townman fc - Cork Roots 0:2

61e minuut.
MacTause rent richting de bal. Drew begaat een overtreding. MacTause raakt geblesseerd tijdens het duel. Moloney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Broughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Broughan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
McEvoy trapt de bal weg. Arthur kopt de bal weg. Daar is McGovern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cuffe heeft problemen om de bal te vangen. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cuffe de bal onder controle te krijgen. Paal!

78e minuut.
Arthur geeft een hoge lob. Daar is Whelan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre haalt uit met een fantastische trap. McEvoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
townman fc - Cork Roots 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: townman fc 42%, Cork Roots 58%.
townman fc - Cork Roots 0:3