Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Roots townman fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Molloy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ryan komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Horan is nu in balbezit. Ryan rent richting de bal. Ryan probeert naar een medespeler te passen. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ryan met een sublieme pass. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry onderschept slim de pass. Ryan is nu in balbezit. Ryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Roots - townman fc 1:0

19e minuut.
Keanrey rent richting de bal. Chawla onderschept slim de pass. Chawla probeert naar een medespeler te passen. Killeen is nu in balbezit. Killeen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ambler rent richting de bal. Ambler probeert naar een medespeler te passen. Arthur rent richting de bal. Killeen onderschept slim de pass. Killeen draait met de bal, schiet en ... Biggs bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Broughan neemt de hoekschop. Daar is Ambler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Killeen is nu in balbezit. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Biggs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cork Roots - townman fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Roots 55%, townman fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cork Roots - townman fc 1:1

55e minuut.
Ryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ryan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Whelan de bal. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Roots - townman fc 2:1

56e minuut.
Killeen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Henry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Henry rent richting de bal. Henry met een sublieme pass. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Horan is nu in balbezit. Drew onderschept slim de pass. Drew met een sublieme pass. McIntyre rent richting de bal. McIntyre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Roots 48%, townman fc 52%.
Cork Roots - townman fc 2:1