Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the green warriors jew united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
MacOwl trapt de bal weg. Tilson kopt de bal weg. Branigan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Archbold is nu in balbezit. Archbold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny probeert naar een medespeler te passen. Lawless rent richting de bal. Heary verovert de bal door een tackle van achteren. Heary draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Reynolds geeft een lange en hoge pass. Considine rent richting de bal. Considine probeert naar een medespeler te passen. Champaneri rent richting de bal. Champaneri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Education is nu in balbezit. Education passt de bal met de wreef. Blood rent richting de bal. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. MacOwl met een harde bal richting middenveld. Waight kopt de bal weg. Heary heeft problemen om de bal te vangen. Heary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Matthews met een snelle inworp. McKenna rent richting de bal. McKenna probeert naar een medespeler te passen. Heary rent richting de bal. Heary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Archbold rent richting de bal. Archbold geeft een hoge lob. Branigan rent richting de bal. Branigan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Davey de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mills zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waight bereikt de bal nog maar net als eerste. Waight passt de bal met de wreef. Heary rent richting de bal. Heary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the green warriors 52%, jew united 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the green warriors - jew united 0:0

50e minuut.
Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey speelt de bal door. McKenna probeert naar een medespeler te passen. Heary rent richting de bal. Heary draait met de bal, schiet en ... MacOwl bokst de bal weg.

66e minuut.
Lawless passt de bal zonder na te denken. Gemill rent richting de bal. Gemill passt de bal met de wreef. Branigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Branigan haalt uit met een fantastische trap. Farren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Branigan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the green warriors - jew united 0:1

76e minuut.
Blood trapt de bal weg. Klungelig pakt Archbold de bal. McKenna rent richting de bal. Archbold verovert de bal door een tackle van achteren. Archbold haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the green warriors 47%, jew united 53%.
the green warriors - jew united 0:1