Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
townman fc oWnErShEaP
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.7
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Tallon is nu in balbezit. McGovern is nu in balbezit. Tallon onderschept slim de pass. Tallon schiet op doel. McEvoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
townman fc - oWnErShEaP 0:1

24e minuut.
McEvoy speelt de bal door. Henry kopt de bal weg. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Purkess onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
McGovern trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiely zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dallas is nu in balbezit. Dallas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
townman fc - oWnErShEaP 0:2

34e minuut.
Holmes heeft problemen om de bal te vangen. Dallas is nu in balbezit. Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas schiet op doel. McEvoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Hendry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendry speelt de bal door. Ambler met een sublieme pass. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chawla verovert de bal door een tackle van achteren. Chawla met een sublieme pass. Devenney is nu in balbezit. Ambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: townman fc 54%, oWnErShEaP 46%.
townman fc - oWnErShEaP 0:2

53e minuut.
Moloney geeft een hoge lob. Inworp. Kiely zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dallas onderschept slim de pass. Dallas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gregory de bal. Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: townman fc 44%, oWnErShEaP 56%.
townman fc - oWnErShEaP 0:2