Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jew united صدر الدين
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Gemill is nu in balbezit. Shevlin verovert de bal door een tackle van achteren. Shevlin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burton de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher speelt de bal door. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton is nu in balbezit. Burton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Branigan rent richting de bal. Branigan draait met de bal, schiet en ... Kinsella kopt de bal weg. Christian kan de bal niet met de borst controleren. Christian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Reilly speelt de bal door. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Branigan rent richting de bal. Branigan schiet op doel. Farran bokst de bal weg. Branigan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
jew united - صدر الدين 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jew united 48%, صدر الدين 52%.
jew united - صدر الدين 1:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Shevlin de bal onder controle te krijgen. Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Archbold met een sublieme pass. Branigan is nu in balbezit. Branigan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Larbi met een sublieme pass. Fisher rent richting de bal. Fisher geeft de bal voor. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Reilly rent richting de bal. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton probeert naar een medespeler te passen. Branigan is nu in balbezit. Branigan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kinsella geeft de bal voor. Burton probeert de bal met de borst te controleren. Burton probeert naar een medespeler te passen. Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevlin haalt uit met een fantastische trap. MacOwl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Burton passt de bal met de wreef. Gemill is nu in balbezit. Gemill passt de bal in één keer door. Burton is nu in balbezit. Burton haalt uit met een fantastische trap. MacOwl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Tilson is nu in balbezit. Tilson passt de bal in één keer door. Branigan is nu in balbezit. Branigan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jew united 45%, صدر الدين 55%.
jew united - صدر الدين 1:0