Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DMTH FC townman fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Hendry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gray rent richting de bal. Gray probeert naar een medespeler te passen. Foley Sheridan is nu in balbezit. Foley Sheridan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ambler met de inworp. Henry is nu in balbezit. Balogh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Henry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Henry legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bhowmick trapt de bal weg. Hendry kopt de bal weg. Fitchen probeert de bal aan de voet te houden. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DMTH FC - townman fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DMTH FC 42%, townman fc 58%.
DMTH FC - townman fc 0:1

53e minuut.
Tillbrant is nu in balbezit. Holmes geeft een hoge lob. Norman heeft problemen om de bal te vangen. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Moloney speelt de bal door. Curtis rent richting de bal. Foley Sheridan rent richting de bal. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hoey passt de bal zonder na te denken. Henry is nu in balbezit. Mahedy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahedy krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Balogh probeert naar een medespeler te passen. Curtis is nu in balbezit. Curtis passt de bal zonder na te denken. Foley Sheridan rent richting de bal. Foley Sheridan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Blood raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caims komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Balogh speelt de bal door. Curtis rent richting de bal. Curtis probeert naar een medespeler te passen. Foley Sheridan rent richting de bal. Foley Sheridan schiet op doel. McEvoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DMTH FC 48%, townman fc 52%.
DMTH FC - townman fc 0:1