Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
صدر الدين the green warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Shevlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Champaneri rent richting de bal. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton haalt uit met een fantastische trap. Davey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Shevlin rent richting de bal. Shevlin probeert naar een medespeler te passen. Burton is nu in balbezit. Burton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - the green warriors 1:0

10e minuut.
May is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Williams. May is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. May met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Heary de bal. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary rent richting de bal. Heary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Waight bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton onderschept slim de pass. Champaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - the green warriors 2:0

35e minuut.
Shevlin met een sublieme pass. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier geeft een hoge lob. Burton is nu in balbezit. Burton schiet op doel. Farren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Burton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaffney komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: صدر الدين 44%, the green warriors 56%.
صدر الدين - the green warriors 2:0

60e minuut.
McKenna rent richting de bal. McKenna passt de bal zonder na te denken. Heary is nu in balbezit. Kenny rent richting de bal. Kenny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Meier kan de bal niet met de borst controleren. Meier geeft de bal voor. Kenny probeert de bal aan de voet te houden. Fisher rent richting de bal. Fisher geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Farren met een sublieme pass. Daar is Kenny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenny passt de bal met de wreef. Heary rent richting de bal. Heary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
صدر الدين - the green warriors 2:1

84e minuut.
Shevlin is nu in balbezit. Shevlin passt de bal zonder na te denken. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: صدر الدين 46%, the green warriors 54%.
صدر الدين - the green warriors 2:1