Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jew united Cork Roots
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Christian verovert de bal door een tackle van achteren. Christian probeert naar een medespeler te passen. Phillips is nu in balbezit. Phillips schiet op doel. Biggs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jew united - Cork Roots 1:0

18e minuut.
Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilson verovert de bal door een tackle van achteren. Tilson passt de bal in één keer door. Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Archbold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Quigley met een sublieme pass. Drew bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds begaat een overtreding. Drew raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drew kan niet meer verder spelen. Patton komt het veld opgelopen. Patton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lawless kopt de bal weg. Klungelig pakt Reilly de bal. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tilson is nu in balbezit. Quigley verovert de bal door een tackle van achteren. Quigley geeft de bal voor. Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Archbold haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jew united 37%, Cork Roots 63%.
jew united - Cork Roots 1:0

54e minuut.
Keanrey is nu in balbezit. Archbold verovert de bal door een tackle van achteren. Archbold probeert naar een medespeler te passen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schiet op doel. Biggs bokst de bal weg.

56e minuut.
Blood geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coyne met een snelle inworp. Molloy heeft problemen om de bal te vangen. Molloy haalt uit met een fantastische trap. MacOwl bokst de bal weg.

69e minuut.
Arthur geeft een lange en hoge pass. Gemill probeert de bal aan de voet te houden. McLeod is nu in balbezit. McIntyre onderschept slim de pass. McIntyre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Coyne verovert de bal door een tackle van achteren. Coyne passt de bal in één keer door. Molloy bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jew united 64%, Cork Roots 36%.
jew united - Cork Roots 1:0