Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oWnErShEaP صدر الدين
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft de bal voor. Tallon heeft problemen om de bal te vangen. Dallas rent richting de bal. Dallas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
oWnErShEaP - صدر الدين 1:0

15e minuut.
Larbi met een sublieme pass. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Larbi is nu in balbezit. Dallas rent richting de bal. Dallas passt de bal in één keer door. Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kiely geeft een hoge lob. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams passt de bal zonder na te denken. Burton is nu in balbezit. Burton draait met de bal, schiet en ... Grogan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oWnErShEaP 41%, صدر الدين 59%.
oWnErShEaP - صدر الدين 1:0

53e minuut.
Larkin met een snelle inworp. Larbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas rent richting de bal. Larbi verovert de bal door een tackle van achteren. Larbi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas is nu in balbezit. Dallas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Devenney is nu in balbezit. Devenney geeft een hoge lob. Kinsella heeft problemen om de bal te vangen. Tallon rent richting de bal. Tallon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Devenney geeft een hoge lob. Larbi is nu in balbezit. Tallon maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tallon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tallon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Larbi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Larbi kan niet meer verder spelen. McEneaney komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiely onderschept slim de pass. McEneaney legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiely is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dallas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oWnErShEaP 42%, صدر الدين 58%.
oWnErShEaP - صدر الدين 1:0