Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jew united townman fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Whelan geeft de bal voor. Killeen probeert de bal aan de voet te houden. Reilly rent richting de bal. Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Broughan heeft problemen om de bal te vangen. Reilly geeft een lange en hoge pass. McGovern speelt de bal door. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips draait met de bal, schiet en ... McEvoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Archbold is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hendry. Archbold is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gemill zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schiet op doel. McEvoy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Whelan heeft problemen om de bal te vangen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips draait met de bal, schiet en ... McEvoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ... McEvoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
McLeod is nu in balbezit. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry probeert naar een medespeler te passen. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jew united - townman fc 0:1

30e minuut.
Christian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moloney. Christian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Christian met een snel genomen vrije trap. Hendry controleert de bal met de borst. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jew united - townman fc 1:1

38e minuut.
Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Archbold passt de bal met de wreef. Phillips rent richting de bal. Phillips schiet op doel. McEvoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jew united - townman fc 2:1

40e minuut.
Archbold probeert naar een medespeler te passen. Christian is nu in balbezit. Christian passt de bal in één keer door. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Archbold onderschept slim de pass. Archbold met een sublieme pass. McGovern is nu in balbezit. Phillips onderschept slim de pass. Phillips haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jew united 37%, townman fc 63%.
jew united - townman fc 2:1

47e minuut.
Archbold rent richting de bal. Phillips rent richting de bal. Archbold rent richting de bal. Archbold schiet op doel. McGovern probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Henry passt de bal in één keer door. Lawless is nu in balbezit. Killeen verovert de bal door een tackle van achteren. Killeen haalt uit met een fantastische trap. MacOwl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jew united - townman fc 2:2

61e minuut.
Lawless geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henry rent richting de bal. Henry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jew united - townman fc 2:3

84e minuut.
Hendry passt de bal in één keer door. Archbold is nu in balbezit. Archbold speelt de bal door. Phillips is nu in balbezit. Phillips schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jew united - townman fc 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jew united 40%, townman fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jew united - townman fc 3:3