Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cork Roots the green warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
McIntyre passt de bal zonder na te denken. Molloy is nu in balbezit. McKenna met een sublieme pass. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur onderschept slim de pass. Kenny verovert de bal door een tackle van achteren. Kenny schiet op doel. Biggs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kenny verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keanrey. Kenny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waight zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary draait met de bal, schiet en ... Biggs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Quigley is nu in balbezit. Kenny onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arthur. Kenny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Arthur verovert de bal door een tackle van achteren. Arthur geeft een lange en hoge pass. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre haalt uit met een fantastische trap. Farren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

28e minuut.
Kenny verovert de bal door een tackle van achteren. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. McKenna probeert naar een medespeler te passen. Heary is nu in balbezit. Heary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Patton met de inworp. Molloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Molloy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert McKenna de bal onder controle te krijgen. Farren bokst de bal weg.

36e minuut.
Quigley met een sublieme pass. Klungelig pakt McKenna de bal. Met opzet legt Arthur zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Arthur moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arthur schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. McKenna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McKenna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heary maakt een snoekduik en kopt de bal. Biggs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cork Roots - the green warriors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Roots 64%, the green warriors 36%.
Cork Roots - the green warriors 0:1

57e minuut.
Considine onderschept slim de pass. Considine geeft een lange en hoge pass. Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley verovert de bal door een tackle van achteren. Quigley passt de bal in één keer door. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Considine kopt de bal weg. Heary heeft problemen om de bal te vangen. Lyons is nu in balbezit. Heary onderschept slim de pass. Heary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
McKenna passt de bal in één keer door. Thornton rent richting de bal. Thornton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Coyne met een snelle inworp. Keanrey is nu in balbezit. Keanrey probeert naar een medespeler te passen. Molloy is nu in balbezit. Molloy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Farren trapt de bal weg van het doel. McKenna is nu in balbezit. Quigley maakt een afschuwelijke overtreding. McKenna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McKenna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cork Roots 54%, the green warriors 46%.
Cork Roots - the green warriors 0:1