Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oWnErShEaP the green warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Gregory verovert de bal door een tackle van achteren. Gregory probeert naar een medespeler te passen. Tallon rent richting de bal. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Waight geeft een lange en hoge pass. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Devenney begaat een overtreding. Devenney krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gregory rent richting de bal. Gregory passt de bal in één keer door. Daar is Davey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Staunton rent richting de bal. Staunton probeert naar een medespeler te passen. Tallon is nu in balbezit. Tallon schiet op doel. Champaneri probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gregory zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kiely de bal. Tallon rent richting de bal. Tallon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
MacTause met een sublieme pass. May bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallon verovert de bal door een tackle van achteren. Tallon haalt uit met een fantastische trap. Champaneri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oWnErShEaP 50%, the green warriors 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oWnErShEaP - the green warriors 0:0

50e minuut.
Waight passt de bal in één keer door. Tallon is nu in balbezit. Dallas is nu in balbezit. Dallas draait met de bal, schiet en ... Farren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oWnErShEaP - the green warriors 1:0

51e minuut.
Tallon rent richting de bal. Waight verovert de bal door een tackle van achteren. Waight probeert naar een medespeler te passen. Heary bereikt de bal nog maar net als eerste. Heary schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Staunton onderschept slim de pass. Staunton speelt de bal door. Dallas is nu in balbezit. Dallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kenny verovert de bal door een tackle van achteren. Staunton is nu in balbezit. Kenny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenny krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Devenney is nu in balbezit. Devenney geeft de bal voor. Dallas kopt de bal weg. Tallon is nu in balbezit. Tallon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oWnErShEaP 46%, the green warriors 54%.
oWnErShEaP - the green warriors 1:0