Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Attyrory Antelopes Cork Roots
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Reilly geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert May de bal onder controle te krijgen. Drew met een sublieme pass. McIntyre is nu in balbezit. McIntyre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Carsley met een sublieme pass. Askin is nu in balbezit. Askin passt de bal met de wreef. Foxton is nu in balbezit. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
May geeft de bal voor. Inworp. Drew met een snelle inworp. Molloy is nu in balbezit. Molloy haalt uit met een fantastische trap. Reddy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attyrory Antelopes 55%, Cork Roots 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Attyrory Antelopes - Cork Roots 0:0

51e minuut.
Molloy geeft een hoge lob. Coyne is nu in balbezit. Coyne passt de bal in één keer door. McIntyre rent richting de bal. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Attyrory Antelopes - Cork Roots 0:1

52e minuut.
Coyne met een snelle inworp. Daar is Arthur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arthur passt de bal zonder na te denken. Patton speelt de bal door. Coyne geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reddy met een harde bal richting middenveld. Askin speelt de bal door. Foxton rent richting de bal. Foxton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lally rent richting de bal. Lally geeft de bal voor. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. May verovert de bal door een tackle van achteren. May geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Carsley geeft de bal voor. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington begaat een overtreding. Harrington krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Drew passt de bal met de wreef. Harrington rent richting de bal. Quigley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quigley krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Harrington geeft een hoge lob. Quigley heeft problemen om de bal te vangen. Arthur kopt de bal weg. McIntyre rent richting de bal. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Harrington passt de bal met de wreef. Foxton is nu in balbezit. Watkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton onderschept slim de pass. Foxton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Attyrory Antelopes - Cork Roots 1:1

87e minuut.
Coyne passt de bal met de wreef. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre draait met de bal, schiet en ... Keegan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reddy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Attyrory Antelopes - Cork Roots 1:2

87e minuut.
Foxton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Askin de bal. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Attyrory Antelopes - Cork Roots 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attyrory Antelopes 52%, Cork Roots 48%.
Attyrory Antelopes - Cork Roots 1:3