Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1662006 Fc Leyton Orient
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Crean geeft een lange en hoge pass. Wale rent richting de bal. Wale met een sublieme pass. Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1662006 - Fc Leyton Orient 1:0

6e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Sanabria is nu in balbezit. Hyde begaat een overtreding. Sanabria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cobey wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
1662006 - Fc Leyton Orient 2:0

11e minuut.
Hederman rent richting de bal. Hederman passt de bal zonder na te denken. Foran is nu in balbezit. Foran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1662006 - Fc Leyton Orient 2:1

14e minuut.
Crean rent richting de bal. Crean geeft een lange en hoge pass. Cash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1662006 - Fc Leyton Orient 3:1

17e minuut.
Klungelig pakt Wale de bal. Hyde is nu in balbezit. Cobey onderschept slim de pass. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Lestina met een snelle inworp. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Bolger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1662006 - Fc Leyton Orient 4:1

30e minuut.
Crean geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blood met de inworp. Klungelig pakt Purkess de bal. Purkess draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gemill met een sublieme pass. Sanabria rent richting de bal. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Purkess kopt de bal weg. Foran kan de bal niet met de borst controleren. English bereikt de bal nog maar net als eerste. Foran verovert de bal door een tackle van achteren. Foran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1662006 48%, Fc Leyton Orient 52%.
1662006 - Fc Leyton Orient 4:1

49e minuut.
Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen geeft de bal voor. Inworp. Dunning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lestina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Barr trapt de bal weg. Hederman kopt de bal weg. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Purkess passt de bal met de wreef. English heeft problemen om de bal te vangen. Foran rent richting de bal. Foran haalt uit met een fantastische trap. Galvin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Galvin trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cash met de inworp. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1662006 41%, Fc Leyton Orient 59%.
1662006 - Fc Leyton Orient 4:1