Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leyton Orient Sligo Rovers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Loughran onderschept slim de pass. Haley speelt de bal door. Foran heeft problemen om de bal te vangen. Haniotis is nu in balbezit. Haniotis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Haniotis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purkess komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Tillbrant speelt de bal door. Foran is nu in balbezit. Kerr is nu in balbezit. Foran onderschept slim de pass. Foran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Finucane met een sublieme pass. Lawless rent richting de bal. Lawless met een sublieme pass. Lawrie is nu in balbezit. Lawrie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hyde rent richting de bal. Hancocks rent richting de bal. Hancocks speelt de bal door. Klungelig pakt Lawrie de bal. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leyton Orient - Sligo Rovers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 49%, Sligo Rovers 51%.
Fc Leyton Orient - Sligo Rovers 0:1

47e minuut.
Tillbrant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haley. Thomas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Thomas kan niet meer verder spelen.

62e minuut.
Tillbrant probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tillbrant met een snelle inworp. Daar is Hancocks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hancocks geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Geoghegan verovert de bal door een tackle van achteren. Geoghegan geeft de bal voor. Tillbrant kopt de bal weg. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Loughran geeft een hoge lob. Phillips rent richting de bal. Phillips speelt de bal door. Purkess is nu in balbezit. Purkess draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Leyton Orient - Sligo Rovers 1:1

85e minuut.
Constable geeft een lange en hoge pass. Geoghegan probeert de bal aan de voet te houden. Purkess rent richting de bal. Foran bereikt de bal nog maar net als eerste. Foran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leyton Orient - Sligo Rovers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 48%, Sligo Rovers 52%.
Fc Leyton Orient - Sligo Rovers 2:1