Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
963258741 Sligo Rovers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Armstrong geeft de bal voor. Klungelig pakt Ballantine de bal. Greene rent richting de bal. Ballantine is nu in balbezit. Ballantine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
963258741 - Sligo Rovers 1:0

6e minuut.
Kerr speelt de bal door. Gorman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colleary. Colleary krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Finucane kopt de bal weg. MacCowan heeft problemen om de bal te vangen. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie haalt uit met een fantastische trap. Gehry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
963258741 - Sligo Rovers 1:1

26e minuut.
Lawless is nu in balbezit. Lawless geeft een lange en hoge pass. Lizrraga rent richting de bal. Lawrie rent richting de bal. Lawrie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Kerr de bal. Colleary is nu in balbezit. Gorman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorman krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Greene kopt de bal weg. Finucane bereikt de bal nog maar net als eerste. Finucane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lawless de bal. Lawless geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 963258741 61%, Sligo Rovers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
963258741 - Sligo Rovers 1:1

54e minuut.
Kerr geeft de bal voor. Ballantine bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Greene onderschept slim de pass. Greene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Shelton rent richting de bal. Shelton geeft een lange en hoge pass. Hancocks probeert de bal aan de voet te houden. Lawrie rent richting de bal. Lawrie draait met de bal, schiet en ... Gehry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Finucane bereikt de bal nog maar net als eerste. Finucane passt de bal in één keer door. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Gorman met een snelle inworp. Klungelig pakt Thomas de bal. Greene is nu in balbezit. Greene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 963258741 67%, Sligo Rovers 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
963258741 - Sligo Rovers 1:1