Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A2Z dortmund282
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham verovert de bal door een tackle van achteren. Eastham probeert naar een medespeler te passen. Purkess rent richting de bal. Purkess schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Eastham is nu in balbezit. Christian verovert de bal door een tackle van achteren. Christian probeert naar een medespeler te passen. McGinn is nu in balbezit. McGinn met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A2Z - dortmund282 0:1

21e minuut.
Place speelt de bal door. McGlynn rent richting de bal. McGlynn passt de bal in één keer door. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 62%, dortmund282 38%.
A2Z - dortmund282 0:1

51e minuut.
Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutton verovert de bal door een tackle van achteren. Dutton met een sublieme pass. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bull heeft problemen om de bal te vangen. Lockerbie rent richting de bal. Lockerbie passt de bal zonder na te denken. Purkess rent richting de bal. Purkess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Eastham rent richting de bal. Christian onderschept slim de pass. Christian geeft een lange en hoge pass. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ... Darby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A2Z - dortmund282 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A2Z 61%, dortmund282 39%.
A2Z - dortmund282 0:2
A2Z