Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzywe Syrenki FC Vilnius FC
a Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Bennion probeert naar een medespeler te passen. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton met een sublieme pass. Waters rent richting de bal. Waters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Coyne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lawless komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Hardy passt de bal in één keer door. Merriman is nu in balbezit. Merriman passt de bal met de wreef. McCabe bereikt de bal nog maar net als eerste. McCabe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywe Syrenki - FC Vilnius FC 0:1

36e minuut.
Carson met een sublieme pass. Hancocks is nu in balbezit. Bennion maakt een afschuwelijke overtreding. Bennion krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Inworp. Elebert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lawless geeft een hoge lob. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywe Syrenki 55%, FC Vilnius FC 45%.
Krzywe Syrenki - FC Vilnius FC 0:1

49e minuut.
Kenna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lawlor kopt de bal weg. Lawless probeert naar een medespeler te passen. McCabe is nu in balbezit. McCabe draait met de bal, schiet en ... Gray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Hughes met een snelle inworp. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless verovert de bal door een tackle van achteren. Lawless draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Elebert rent richting de bal. Elebert geeft de bal voor. Deane heeft problemen om de bal te vangen. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De Courcy onderschept slim de pass. Fenton is nu in balbezit. Fenton probeert naar een medespeler te passen. Waters rent richting de bal. Waters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krzywe Syrenki - FC Vilnius FC 1:1

70e minuut.
Deane is nu in balbezit. Lawless onderschept slim de pass. McCabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless rent richting de bal. Lawless draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Waters rent richting de bal. Carson geeft de bal voor. Waters probeert de bal aan de voet te houden. Fenton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywe Syrenki 50%, FC Vilnius FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krzywe Syrenki - FC Vilnius FC 1:1