Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dortmund282 FC United of Kinsale
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt McLoughlin de bal. Mooney is nu in balbezit. Mooney draait met de bal, schiet en ... Deegan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Mooney rent richting de bal. Mooney geeft een lange en hoge pass. Lean kopt de bal weg. Daar is Appel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dutton geeft een hoge lob. Inworp. Farragher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap. Cummins heeft problemen om de bal te vangen. McGlynn bereikt de bal nog maar net als eerste. McGlynn schiet op doel. Dearden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns verovert de bal door een tackle van achteren. Johns met een sublieme pass. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian verovert de bal door een tackle van achteren. Christian passt de bal zonder na te denken. McGlynn bereikt de bal nog maar net als eerste. McGlynn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund282 - FC United of Kinsale 1:0

33e minuut.
McGinn met een sublieme pass. McGlynn rent richting de bal. McGlynn met een sublieme pass. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ... Dearden bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund282 42%, FC United of Kinsale 58%.
dortmund282 - FC United of Kinsale 1:0

46e minuut.
Turner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gleeson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Farragher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hannigan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund282 46%, FC United of Kinsale 54%.
dortmund282 - FC United of Kinsale 1:0