Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC United of Kinsale FC Vilnius FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Elebert is nu in balbezit. Elebert geeft een hoge lob. Caffrey bereikt de bal nog maar net als eerste. McCabe verovert de bal door een tackle van achteren. McCabe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
McMupp bereikt de bal nog maar net als eerste. McCabe rent richting de bal. McMupp onderschept slim de pass. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bloxham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lawless komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Hancocks geeft een lange en hoge pass. Lawless kopt de bal weg. McMupp is nu in balbezit. Coyne onderschept slim de pass. Coyne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cousins geeft een lange en hoge pass. Inworp. Farragher met een snelle inworp. Lean is nu in balbezit. Lean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fahey probeert de bal met de borst te controleren. Appel is nu in balbezit. Cousins verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Kinsale - FC Vilnius FC 1:0

35e minuut.
Elebert met een sublieme pass. McCabe is nu in balbezit. McMupp is nu in balbezit. McCabe onderschept slim de pass. McCabe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC United of Kinsale - FC Vilnius FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Kinsale 52%, FC Vilnius FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC United of Kinsale - FC Vilnius FC 1:1

49e minuut.
Archbold kopt de bal weg. Roche controleert de bal met de borst. Met opzet legt Hancocks zijn tegenspeler op de grond. Hancocks is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Roche is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roche met een snel genomen vrije trap. Appel is nu in balbezit. Appel haalt uit met een fantastische trap. McGinn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Cousins geeft een lange en hoge pass. Farragher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elebert probeert naar een medespeler te passen. McCabe is nu in balbezit. McCabe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lawless onderschept slim de pass. Lawless speelt de bal door. Coyne is nu in balbezit. McCabe is nu in balbezit. McCabe haalt uit met een fantastische trap. Dearden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Kinsale - FC Vilnius FC 1:2

80e minuut.
Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean passt de bal zonder na te denken. Appel rent richting de bal. Appel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne verovert de bal door een tackle van achteren. Coyne passt de bal met de wreef. Appel is nu in balbezit. Appel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC United of Kinsale - FC Vilnius FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Kinsale 49%, FC Vilnius FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC United of Kinsale - FC Vilnius FC 2:2