Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peamount UTD dortmund282
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Nash geeft een lange en hoge pass. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin geeft een lange en hoge pass. Gormley controleert de bal met de borst. Gormley draait met de bal, schiet en ... Deegan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dutton rent richting de bal. Gilchrist verovert de bal door een tackle van achteren. Gilchrist passt de bal in één keer door. Gormley is nu in balbezit. Gormley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hannon met de inworp. Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin geeft de bal voor. Klungelig pakt Williams de bal. Williams geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nash rent richting de bal. Nash passt de bal zonder na te denken. Gormley is nu in balbezit. Gavin rent richting de bal. Gavin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peamount UTD - dortmund282 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Bracken de bal. Bracken geeft een hoge lob. Johns kopt de bal weg. Gormley is nu in balbezit. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nash passt de bal met de wreef. Gavin rent richting de bal. Gavin met een sublieme pass. Gormley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peamount UTD 32%, dortmund282 68%.
Peamount UTD - dortmund282 1:0

59e minuut.
Christian is nu in balbezit. Christian passt de bal in één keer door. McLoughlin probeert de bal aan de voet te houden. Williams rent richting de bal. Williams geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hannon rent richting de bal. Hannon geeft een lange en hoge pass. Ring bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peamount UTD - dortmund282 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peamount UTD 47%, dortmund282 53%.
Peamount UTD - dortmund282 2:0