Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverbird A2Z
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Eastham de bal. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham rent richting de bal. Eastham schiet op doel. Na een snelle pass probeert Purkess de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Edwards met een sublieme pass. Daar is Caims, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caims geeft een lange en hoge pass. Kelly maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Cahill raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gavin komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Purkess rent richting de bal. Curtin is nu in balbezit. Purkess onderschept slim de pass. Eastham is nu in balbezit. Eastham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Darby met een sublieme pass. Klungelig pakt Eastham de bal. Gavin geeft een hoge lob. Daar is Purkess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purkess schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverbird 50%, A2Z 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverbird - A2Z 0:0

53e minuut.
Fisher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Condron komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Eastham met een sublieme pass. Inworp. Lockerbie met de inworp. Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stokes trapt de bal weg van het doel. Bull kopt de bal weg. Eastham is nu in balbezit. Eastham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes geeft een lange en hoge pass. Purkess probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purkess draait met de bal, schiet en ... Archbold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverbird - A2Z 0:1

70e minuut.
Brogan kopt de bal weg. Condron rent richting de bal. Condron speelt de bal door. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverbird 60%, A2Z 40%.
liverbird - A2Z 0:1

A2Z