Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzywe Syrenki A2Z
a Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
De Courcy probeert naar een medespeler te passen. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Devenney rent richting de bal. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywe Syrenki 44%, A2Z 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krzywe Syrenki - A2Z 0:0

51e minuut.
De Courcy is nu in balbezit. De Courcy passt de bal in één keer door. Colgan onderschept slim de pass. Waters rent richting de bal. Waters schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywe Syrenki - A2Z 1:0

66e minuut.
Bull geeft een lange en hoge pass. Deane is nu in balbezit. Eastham rent richting de bal. Purkess rent richting de bal. Purkess schiet op doel. Paal!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bennion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenton heeft problemen om de bal te vangen. Fenton geeft de bal voor. Cahill probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Fenton onderschept slim de pass. Fenton met een sublieme pass. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters haalt uit met een fantastische trap. Darby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywe Syrenki - A2Z 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywe Syrenki 41%, A2Z 59%.
Krzywe Syrenki - A2Z 2:0
A2Z