Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philip Smith CF Tuam
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kennedy geeft de bal voor. Mahedy kopt de bal weg. Ryan rent richting de bal. Croly onderschept slim de pass. Croly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Eriksson geeft de bal voor. Risk bereikt de bal nog maar net als eerste. Risk geeft de bal voor. McLoughlin is nu in balbezit. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Hepburn passt de bal in één keer door. Eriksson rent richting de bal. Eriksson met een sublieme pass. Sherlock rent richting de bal. Sherlock schiet op doel. Keddy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ryan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Croly met een snelle inworp. Eriksson rent richting de bal. Eriksson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna geeft de bal voor. Rickard kopt de bal weg. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Philip Smith - CF Tuam 1:0

42e minuut.
Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherlock is nu in balbezit. Ryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryan krijgt een gele kaart. Sherlock is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eriksson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Philip Smith - CF Tuam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 58%, CF Tuam 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philip Smith - CF Tuam 1:1

47e minuut.
Ryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ryan speelt de bal door. Biggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggs draait met de bal, schiet en ... Kenna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherlock onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delap. Delap krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hepburn probeert naar een medespeler te passen. Eriksson rent richting de bal. Eriksson met een sublieme pass. Sherlock is nu in balbezit. Sherlock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 54%, CF Tuam 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philip Smith - CF Tuam 1:1