Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Tuam Philip Smith
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Barr probeert naar een medespeler te passen. Croly bereikt de bal nog maar net als eerste. Croly passt de bal in één keer door. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless geeft een hoge lob. Cregoe kan de bal niet met de borst controleren. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Risk geeft een hoge lob. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin passt de bal in één keer door. Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney haalt uit met een fantastische trap. Grehan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Tuam - Philip Smith 0:1

30e minuut.
Sherlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice heeft problemen om de bal te vangen. Lawless verovert de bal door een tackle van achteren. Sherlock verovert de bal door een tackle van achteren. Sherlock haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Tuam 58%, Philip Smith 42%.
CF Tuam - Philip Smith 0:1

65e minuut.
Ellard speelt de bal door. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice probeert naar een medespeler te passen. Sherlock is nu in balbezit. Sherlock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless passt de bal in één keer door. Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ellard geeft de bal voor. Hudson rent richting de bal. Delap tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delap krijgt een gele kaart. Hudson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hudson kan niet meer verder spelen. Corda komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lawless probeert naar een medespeler te passen. Corda is nu in balbezit. Delap tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delap krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Corda de bal onder controle te krijgen. Rice rent richting de bal. Lawless tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawless krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Tuam 60%, Philip Smith 40%.
CF Tuam - Philip Smith 0:1