Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man utb kamdn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


35e minuut.
Daly bereikt de bal nog maar net als eerste. Daly geeft de bal voor. Moylan kopt de bal weg. Deveraux rent richting de bal. Deveraux schiet op doel. Kerley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
man utb - kamdn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utb 55%, kamdn 45%.
man utb - kamdn 0:1

47e minuut.
Coombes geeft een lange en hoge pass. McAree bereikt de bal nog maar net als eerste. Dully bereikt de bal nog maar net als eerste. McAree verovert de bal door een tackle van achteren. McAree geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Loughran is nu in balbezit. Loughran geeft de bal voor. Deveraux probeert de bal aan de voet te houden. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville haalt uit met een fantastische trap. Kerley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas geeft de bal voor. Moylan kopt de bal weg. Deveraux rent richting de bal. Deveraux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Moylan probeert naar een medespeler te passen. Roger geeft de bal voor. Bracken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Barr haalt uit met een fantastische trap. Crandley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young probeert naar een medespeler te passen. Loughran rent richting de bal. Deveraux rent richting de bal. Deveraux draait met de bal, schiet en ... Kerley bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utb 56%, kamdn 44%.
man utb - kamdn 0:1