Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Tagliari SuperBeasts
first Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Jagannathan rent richting de bal. Jagannathan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Merriman de bal. Gowan rent richting de bal. Gowan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Jagannathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagannathan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ward de bal. Ram is nu in balbezit. Ram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Tagliari - SuperBeasts 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Rickard de bal. Rickard geeft een hoge lob. Inworp. Kehoe met een snelle inworp. Salmon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Salmon verovert de bal door een tackle van achteren. Salmon probeert naar een medespeler te passen. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Education schiet op doel. Na een snelle pass probeert Talliss de bal onder controle te krijgen. Brunton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Tagliari 54%, SuperBeasts 46%.
A.C Tagliari - SuperBeasts 0:1

51e minuut.
Lennon probeert naar een medespeler te passen. Kiely is nu in balbezit. Shanahan verovert de bal door een tackle van achteren. Education is nu in balbezit. Education draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Boylan is nu in balbezit. Ward rent richting de bal. Boylan verovert de bal door een tackle van achteren. Boylan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Tagliari - SuperBeasts 0:2

82e minuut.
Denning rent richting de bal. Denning speelt de bal door. Tanner probeert de bal aan de voet te houden. Shanahan is nu in balbezit. Shanahan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Tanner rent richting de bal. Education verovert de bal door een tackle van achteren. Education geeft een hoge lob. Shanahan heeft problemen om de bal te vangen. Shanahan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Tagliari 39%, SuperBeasts 61%.
A.C Tagliari - SuperBeasts 0:2