Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glasgowcelticfc FC Jim Jam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Barden geeft een lange en hoge pass. Gavin probeert de bal met de borst te controleren. McAree bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnan is nu in balbezit. Finnan haalt uit met een fantastische trap. Mcmillan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
glasgowcelticfc - FC Jim Jam 1:0

10e minuut.
Henry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Griffin komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Constable met een sublieme pass. Finnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin verovert de bal door een tackle van achteren. Constable verovert de bal door een tackle van achteren. Constable haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bennion geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Mange met de inworp. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
glasgowcelticfc - FC Jim Jam 2:0

40e minuut.
Griffin kopt de bal weg. Pradhan speelt de bal door. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright schiet op doel. Keane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gehry rent richting de bal. Gehry passt de bal zonder na te denken. Keddy rent richting de bal. Keddy met een sublieme pass. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glasgowcelticfc 53%, FC Jim Jam 47%.
glasgowcelticfc - FC Jim Jam 2:0

88e minuut.
Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable geeft de bal voor. Keddy probeert de bal aan de voet te houden. Finnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glasgowcelticfc 44%, FC Jim Jam 56%.
glasgowcelticfc - FC Jim Jam 2:0