Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jim Jam glasgowcelticfc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Barden geeft een lange en hoge pass. Colbert kopt de bal weg. Constable met een sublieme pass. Gill rent richting de bal. Gill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jim Jam - glasgowcelticfc 0:1

25e minuut.
Keddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable onderschept slim de pass. Constable passt de bal in één keer door. Gill rent richting de bal. Gill draait met de bal, schiet en ... Mcmillan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jim Jam - glasgowcelticfc 0:2

34e minuut.
Kavanagh onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gehry neemt de hoekschop. Wright rent richting de bal. Wright haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Henry controleert de bal met de borst. Constable verovert de bal door een tackle van achteren. Constable met een sublieme pass. Gill is nu in balbezit. Gill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jim Jam - glasgowcelticfc 0:3

37e minuut.
Keddy rent richting de bal. Constable onderschept slim de pass. Colbert met een sublieme pass. De Mange rent richting de bal. De Mange geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Swift raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broughan komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kurz speelt de bal door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright onderschept slim de pass. Wright schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jim Jam 58%, glasgowcelticfc 42%.
FC Jim Jam - glasgowcelticfc 0:3

55e minuut.
Henry rent richting de bal. Henry speelt de bal door. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Wright rent richting de bal. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jim Jam - glasgowcelticfc 1:3

83e minuut.
McAree speelt de bal door. Henry is nu in balbezit. Constable onderschept slim de pass. Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jim Jam 48%, glasgowcelticfc 52%.
FC Jim Jam - glasgowcelticfc 1:3