Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man utb CF Tuam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellard verovert de bal door een tackle van achteren. Ellard probeert naar een medespeler te passen. Eriksson is nu in balbezit. Eriksson schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Roger passt de bal met de wreef. Eriksson is nu in balbezit. Young tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Young krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Eriksson rent richting de bal. Roger is nu in balbezit. Eriksson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roger roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Roger kan niet meer verder spelen. Ram komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Young raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cody komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utb 55%, CF Tuam 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man utb - CF Tuam 0:0

55e minuut.
Kerley trapt de bal weg. Hepburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hepburn met een sublieme pass. Dutton is nu in balbezit. Dutton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner speelt de bal door. Bolland met een sublieme pass. Barr is nu in balbezit. Barr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kennedy rent richting de bal. Kennedy met een sublieme pass. Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Barr draait met de bal, schiet en ... Cregoe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kennedy kopt de bal weg. Dutton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turner. Turner krijgt een gele kaart. Dutton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hepburn met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utb 56%, CF Tuam 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man utb - CF Tuam 0:0