Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Tuam man utb
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Kennedy de bal. Young rent richting de bal. Young speelt de bal door. Barr rent richting de bal. Barr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Tuam - man utb 0:1

8e minuut.
Ellard rent richting de bal. Ellard passt de bal met de wreef. Daar is Cregoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barr is nu in balbezit. Barr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey onderschept slim de pass. Davey speelt de bal door. Barr is nu in balbezit. Barr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bennion is nu in balbezit. Bennion geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Davey is nu in balbezit. Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy met een sublieme pass. Sherlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherlock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Tuam - man utb 1:1

21e minuut.
Roger kopt de bal weg. McAree probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barr krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cregoe trapt de bal weg. Rice kopt de bal weg. Klungelig pakt Caffrey de bal. Sherlock is nu in balbezit. Sherlock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Davey kopt de bal weg. Kenna probeert de bal aan de voet te houden. Barr is nu in balbezit. Barr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Tuam - man utb 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Tuam 55%, man utb 45%.
CF Tuam - man utb 1:2

46e minuut.
Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolland passt de bal zonder na te denken. Rice is nu in balbezit. Rice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Turner geeft de bal voor. Bolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolland speelt de bal door. Davey rent richting de bal. Davey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Roger geeft een lange en hoge pass. Kenna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barr is nu in balbezit. Barr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Tuam - man utb 1:3

75e minuut.
McAree geeft een lange en hoge pass. McAree probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barr rent richting de bal. Barr geeft een hoge lob. Roger geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Tuam 56%, man utb 44%.
CF Tuam - man utb 1:3