Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kamdn Philip Smith
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Deveraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveraux geeft een hoge lob. Delap rent richting de bal. Ivy verovert de bal door een tackle van achteren. Ivy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Coney is nu in balbezit. Coney passt de bal met de wreef. McLoughlin is nu in balbezit. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. Thomas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rickard zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Lawless de bal. Lawless met een sublieme pass. Biggs rent richting de bal. Biggs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Deveraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Risk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deveraux is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bracken zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Delap de bal. Deveraux rent richting de bal. Deveraux haalt uit met een fantastische trap. McTiernan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keddy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lawless onderschept slim de pass. Lawless passt de bal in één keer door. McLoughlin is nu in balbezit. McLoughlin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Daly de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kamdn - Philip Smith 0:1

36e minuut.
Crandley speelt de bal door. Bracken rent richting de bal. Bracken probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deveraux de bal. Deveraux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Coney met een sublieme pass. Biggs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coombes. Biggs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biggs komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lawless speelt de bal door. Coney is nu in balbezit. Coney passt de bal met de wreef. Biggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kamdn - Philip Smith 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamdn 57%, Philip Smith 43%.
kamdn - Philip Smith 0:2

46e minuut.
Biggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biggs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lawless zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggs bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin rent richting de bal. Biggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rickard rent richting de bal. Rickard met een sublieme pass. Thomas met een sublieme pass. Lawless rent richting de bal. Lawless geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggs rent richting de bal. Coombes bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggs onderschept slim de pass. Biggs geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamdn 56%, Philip Smith 44%.
kamdn - Philip Smith 0:2