Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philip Smith kamdn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Daar is McLoughlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daly bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin rent richting de bal. Fransson is nu in balbezit. Fransson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mahedy rent richting de bal. Mahedy geeft een lange en hoge pass. Coombes is nu in balbezit. Bracken is nu in balbezit. Bracken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 50%, kamdn 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philip Smith - kamdn 0:0

47e minuut.
Bracken verovert de bal door een tackle van achteren. Bracken probeert naar een medespeler te passen. Deveraux rent richting de bal. Deveraux draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Philip Smith - kamdn 0:1

49e minuut.
Ryan verovert de bal door een tackle van achteren. Bracken rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryan. Bracken wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken onderschept slim de pass. Bracken speelt de bal door. Deveraux rent richting de bal. Deveraux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Philip Smith - kamdn 0:2

72e minuut.
Risk bereikt de bal nog maar net als eerste. Moylan verovert de bal door een tackle van achteren. Moylan probeert naar een medespeler te passen. Deveraux is nu in balbezit. Deveraux schiet op doel. McEneaney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Coombes is nu in balbezit. Fransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransson probeert naar een medespeler te passen. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 51%, kamdn 49%.
Philip Smith - kamdn 0:2