Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kamdn CF Tuam
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dully rent richting de bal. Dully met een sublieme pass. Klungelig pakt Neville de bal. Sherlock rent richting de bal. Sherlock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Neville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracken rent richting de bal. Bracken met een sublieme pass. Deveraux is nu in balbezit. Deveraux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Croly kan de bal niet met de borst controleren. Croly geeft de bal voor. Deveraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken rent richting de bal. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rice is nu in balbezit. Bracken onderschept slim de pass. Bracken met een sublieme pass. Deveraux rent richting de bal. Deveraux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bracken is nu in balbezit. Bracken passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Cregoe de bal onder controle te krijgen. Deveraux rent richting de bal. Deveraux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kamdn - CF Tuam 1:0

24e minuut.
Dully met een snelle inworp. Coombes bereikt de bal nog maar net als eerste. Coombes passt de bal met de wreef. Deveraux rent richting de bal. Deveraux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy passt de bal zonder na te denken. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherlock rent richting de bal. Sherlock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamdn 53%, CF Tuam 47%.
kamdn - CF Tuam 1:0

86e minuut.
Rice probeert naar een medespeler te passen. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville met een sublieme pass. Deveraux rent richting de bal. Deveraux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamdn 45%, CF Tuam 55%.
kamdn - CF Tuam 1:0