Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jim Jam A.C Tagliari
Normal Tactiek first
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bowman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowman geeft een lange en hoge pass. Daar is Gehry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. Minnerup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
McCormac geeft een hoge lob. Inworp. Bowman met de inworp. Kurz is nu in balbezit. Kurz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Salmon rent richting de bal. Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurz speelt de bal door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kurz onderschept slim de pass. Kurz passt de bal met de wreef. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel. Minnerup werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jim Jam - A.C Tagliari 1:0

45e minuut.
Henry heeft problemen om de bal te vangen. Gowan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henry. Henry krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jim Jam 43%, A.C Tagliari 57%.
FC Jim Jam - A.C Tagliari 1:0

76e minuut.
Bowman onderschept slim de pass. Bowman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Henry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmon is nu in balbezit. Salmon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Keddy met de inworp. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Salmon zijn tegenspeler op de grond. Salmon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jim Jam 40%, A.C Tagliari 60%.
FC Jim Jam - A.C Tagliari 1:0