Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glasgowcelticfc SuperBeasts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Blanche rent richting de bal. Kavanagh onderschept slim de pass. Kavanagh passt de bal met de wreef. Finnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kiely met een harde bal richting middenveld. Jagannathan kopt de bal weg. Barden heeft problemen om de bal te vangen. Boylan is nu in balbezit. Boylan draait met de bal, schiet en ... Keane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Carew probeert naar een medespeler te passen. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylan verovert de bal door een tackle van achteren. Boylan schiet op doel. Pradhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glasgowcelticfc - SuperBeasts 0:1

23e minuut.
Carew rent richting de bal. Carew geeft de bal voor. Gowan geeft de bal voor. Swift is nu in balbezit. Swift haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Denning trapt de bal weg. Jagannathan heeft problemen om de bal te vangen. Swift speelt de bal door. Finnan rent richting de bal. Finnan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carew bereikt de bal nog maar net als eerste. Carew passt de bal in één keer door. McAree rent richting de bal. Tanner onderschept slim de pass. Tanner geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pradhan rent richting de bal. Pradhan geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gowan neemt de hoekschop. Keane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sutton geeft een hoge lob. Inworp. Ram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jagannathan is nu in balbezit. Jagannathan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glasgowcelticfc 48%, SuperBeasts 52%.
glasgowcelticfc - SuperBeasts 0:1

52e minuut.
Daar is Tanner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAree rent richting de bal. Tanner begaat een overtreding. Tanner krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kiely kan de bal niet met de borst controleren. De Mange rent richting de bal. De Mange passt de bal in één keer door. Finnan is nu in balbezit. Finnan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pradhan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jagannathan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagannathan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagannathan verovert de bal door een tackle van achteren. Jagannathan probeert naar een medespeler te passen. Boylan is nu in balbezit. Boylan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Talliss geeft een lange en hoge pass. Inworp. McAree zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Constable is nu in balbezit. Constable geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glasgowcelticfc 55%, SuperBeasts 45%.
glasgowcelticfc - SuperBeasts 0:1