Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Tagliari Philip Smith
first Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless rent richting de bal. Denning maakt een afschuwelijke overtreding. Denning krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Salmon rent richting de bal. Salmon speelt de bal door. McTiernan is nu in balbezit. Gowan rent richting de bal. Gowan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ryan kopt de bal weg. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin passt de bal zonder na te denken. Fransson rent richting de bal. Fransson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryan geeft een hoge lob. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin schiet op doel. Minnerup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Tagliari 67%, Philip Smith 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Tagliari - Philip Smith 0:0

48e minuut.
Lennon geeft een hoge lob. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. McTiernan heeft problemen om de bal te vangen. Education is nu in balbezit. Education schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Tagliari - Philip Smith 1:0

55e minuut.
Gowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan passt de bal zonder na te denken. Education is nu in balbezit. Education draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Galvin geeft een hoge lob. Gowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan passt de bal in één keer door. Education is nu in balbezit. Education schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Education draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Tagliari - Philip Smith 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Tagliari 49%, Philip Smith 51%.
A.C Tagliari - Philip Smith 2:0