Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philip Smith A.C Tagliari
Normal Tactiek first
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fransson verovert de bal door een tackle van achteren. Fransson speelt de bal door. Ryan is nu in balbezit. Gowan onderschept slim de pass. Gowan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gowan geeft een hoge lob. Education rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delap. Education wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Education kan niet meer verder spelen. Lennon komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Denning is nu in balbezit. Denning geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert McLoughlin de bal onder controle te krijgen. Fransson rent richting de bal. Fransson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Merriman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

29e minuut.
Klungelig pakt Mahedy de bal. Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan onderschept slim de pass. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehoe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phillips. Kehoe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 42%, A.C Tagliari 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philip Smith - A.C Tagliari 0:0

57e minuut.
Risk probeert naar een medespeler te passen. Lennon rent richting de bal. McLoughlin rent richting de bal. Fransson is nu in balbezit. Fransson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Coney probeert naar een medespeler te passen. Ryan is nu in balbezit. Kehoe probeert naar een medespeler te passen. Coney is nu in balbezit. Coney geeft een lange en hoge pass. Minnerup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennon met een sublieme pass. Fransson rent richting de bal. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 25%, A.C Tagliari 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philip Smith - A.C Tagliari 0:0