Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man utb FC Jim Jam
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Maguire geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Davey de bal. Davey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Keddy probeert naar een medespeler te passen. Henry rent richting de bal. Barr verovert de bal door een tackle van achteren. Davey is nu in balbezit. Davey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Colbert probeert naar een medespeler te passen. Bowman rent richting de bal. Bowman probeert naar een medespeler te passen. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gehry is nu in balbezit. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Gehry met een sublieme pass. Barr is nu in balbezit. Barr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mcmillan trapt de bal weg van het doel. Turner kopt de bal weg. Davey rent richting de bal. Davey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
man utb - FC Jim Jam 1:0

27e minuut.
Caffrey geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gehry met een snelle inworp. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wright de bal. Wright haalt uit met een fantastische trap. Kerley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
man utb - FC Jim Jam 1:1

37e minuut.
Bennion bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolland onderschept slim de pass. Bolland passt de bal met de wreef. Davey rent richting de bal. Davey draait met de bal, schiet en ... Mcmillan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
man utb - FC Jim Jam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utb 53%, FC Jim Jam 47%.
man utb - FC Jim Jam 2:1

51e minuut.
Klungelig pakt Caffrey de bal. Turner geeft de bal voor. Colbert kopt de bal weg. Barr rent richting de bal. Barr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Davey probeert naar een medespeler te passen. Bennion bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennion probeert naar een medespeler te passen. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Turner passt de bal in één keer door. Bolland rent richting de bal. Bolland probeert naar een medespeler te passen. Barr is nu in balbezit. Barr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
man utb - FC Jim Jam 3:1

65e minuut.
Young met een sublieme pass. Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henry krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utb 47%, FC Jim Jam 53%.
man utb - FC Jim Jam 3:1