Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philip Smith SuperBeasts
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Coney probeert naar een medespeler te passen. Fransson heeft problemen om de bal te vangen. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Talliss de bal onder controle te krijgen. Brunton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. McLoughlin is nu in balbezit. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Klungelig pakt Boylan de bal. Mahedy verovert de bal door een tackle van achteren. Boylan rent richting de bal. Boylan draait met de bal, schiet en ... McEneaney probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ram rent richting de bal. Ram passt de bal in één keer door. Boylan is nu in balbezit. Boylan draait met de bal, schiet en ... McEneaney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Philip Smith - SuperBeasts 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 70%, SuperBeasts 30%.
Philip Smith - SuperBeasts 0:1

48e minuut.
Rickard geeft een hoge lob. Inworp. Coney met de inworp. Fransson is nu in balbezit. Fransson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
McEneaney trapt de bal weg. Carew kopt de bal weg. Boylan heeft problemen om de bal te vangen. Ram is nu in balbezit. Ram geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney geeft de bal voor. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. Kiely heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Boylan rent richting de bal. Lawless onderschept slim de pass. Lawless speelt de bal door. McLoughlin is nu in balbezit. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Carew rent richting de bal. Ryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ryan passt de bal met de wreef. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McEneaney trapt de bal weg. Carew kopt de bal weg. Boylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 43%, SuperBeasts 57%.
Philip Smith - SuperBeasts 0:1