Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Tagliari CF Tuam
first Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hudson is nu in balbezit. Hudson probeert naar een medespeler te passen. Lennon is nu in balbezit. Sherlock verovert de bal door een tackle van achteren. Sherlock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Tagliari - CF Tuam 0:1

23e minuut.
Merriman rent richting de bal. Merriman passt de bal met de wreef. Education is nu in balbezit. Education haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Tagliari - CF Tuam 1:1

32e minuut.
Galvin is nu in balbezit. Hudson verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson passt de bal zonder na te denken. Sherlock is nu in balbezit. Sherlock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Education probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gowan de bal. Ellard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan verovert de bal door een tackle van achteren. Gowan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Tagliari 58%, CF Tuam 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Tagliari - CF Tuam 1:1

51e minuut.
Merriman bereikt de bal nog maar net als eerste. Merriman probeert naar een medespeler te passen. Kehoe met een sublieme pass. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lennon geeft de bal voor. Ellard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellard geeft een lange en hoge pass. Hudson is nu in balbezit. Hudson geeft de bal voor. Minnerup bokst de bal weg.

80e minuut.
Hepburn verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson speelt de bal door. Sherlock rent richting de bal. Sherlock draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Denning probeert naar een medespeler te passen. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Education is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salmon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Tagliari 41%, CF Tuam 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Tagliari - CF Tuam 1:1