Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperBeasts man utb
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Boylan is nu in balbezit. Davey rent richting de bal. Boylan begaat een overtreding. Boylan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagannathan is nu in balbezit. Jagannathan met een sublieme pass. Boylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Blanche rent richting de bal. Barr onderschept slim de pass. Barr passt de bal in één keer door. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bennion verovert de bal door een tackle van achteren. Bennion speelt de bal door. Davey speelt de bal door. Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Barr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeasts - man utb 0:1

18e minuut.
Jagannathan rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young probeert naar een medespeler te passen. Ram bereikt de bal nog maar net als eerste. Ram geeft de bal voor. Kerley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kiely is nu in balbezit. Barr is nu in balbezit. Barr passt de bal zonder na te denken. Davey rent richting de bal. Davey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeasts - man utb 0:2

37e minuut.
Bennion probeert de bal aan de voet te houden. Gowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan passt de bal zonder na te denken. Boylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylan draait met de bal, schiet en ... Kerley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bolland rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanche. Bolland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barr controleert de bal met de borst. Barr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bolland geeft een lange en hoge pass. Barr heeft problemen om de bal te vangen. Davey is nu in balbezit. Davey schiet op doel. Brunton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeasts - man utb 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperBeasts 49%, man utb 51%.
SuperBeasts - man utb 0:3

58e minuut.
Blanche rent richting de bal. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Blanche zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Blanche moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Blanche schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Davey passt de bal zonder na te denken. Rickard rent richting de bal. Barr begaat een overtreding. Rickard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Bolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolland passt de bal zonder na te denken. Carew bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperBeasts 65%, man utb 35%.
SuperBeasts - man utb 0:3