Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Tuam FC Jim Jam
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sherlock heeft problemen om de bal te vangen. Sherlock passt de bal in één keer door. Kennedy rent richting de bal. Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Keddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hepburn onderschept slim de pass. Hepburn passt de bal zonder na te denken. Sherlock rent richting de bal. Sherlock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Tuam - FC Jim Jam 1:0

39e minuut.
Kennedy passt de bal in één keer door. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry probeert naar een medespeler te passen. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Croly is nu in balbezit. Gehry onderschept slim de pass. Gehry met een sublieme pass. Sherlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherlock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Tuam 32%, FC Jim Jam 68%.
CF Tuam - FC Jim Jam 1:0

59e minuut.
Keddy verovert de bal door een tackle van achteren. Keddy geeft een lange en hoge pass. Kennedy is nu in balbezit. Kurz onderschept slim de pass. Kurz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hudson met de inworp. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice met een sublieme pass. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sherlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherlock verovert de bal door een tackle van achteren. Sherlock schiet op doel. Mcmillan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Tuam - FC Jim Jam 2:0

89e minuut.
Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz haalt uit met een fantastische trap. Kenna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Tuam - FC Jim Jam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Tuam 35%, FC Jim Jam 65%.
CF Tuam - FC Jim Jam 2:1