Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glasgowcelticfc Philip Smith
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Draper rent richting de bal. Ryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ryan geeft een hoge lob. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Delap probeert naar een medespeler te passen. Constable is nu in balbezit. Finnan is nu in balbezit. Constable is nu in balbezit. Constable schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sutton geeft een lange en hoge pass. McAree kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Broughan de bal onder controle te krijgen. Fransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Risk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McCormac komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Draper geeft de bal voor. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless geeft een hoge lob. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Broughan de bal. Fransson is nu in balbezit. Fransson schiet op doel. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap. Keane bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glasgowcelticfc 53%, Philip Smith 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
glasgowcelticfc - Philip Smith 0:0

50e minuut.
Ryan geeft een lange en hoge pass. Pradhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glasgowcelticfc - Philip Smith 0:1

53e minuut.
Fransson passt de bal zonder na te denken. Constable is nu in balbezit. Constable speelt de bal door. Finnan rent richting de bal. Finnan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
glasgowcelticfc - Philip Smith 1:1

54e minuut.
Fransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransson passt de bal met de wreef. Lawless controleert de bal met de borst. Constable onderschept slim de pass. Constable haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Broughan is nu in balbezit. Fransson verovert de bal door een tackle van achteren. Fransson met een sublieme pass. Lawless is nu in balbezit. Lawless geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Lawless de bal. Lawless geeft een lange en hoge pass. Pradhan heeft problemen om de bal te vangen. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Broughan probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawless zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coney is nu in balbezit. Coney geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
glasgowcelticfc - Philip Smith 1:2

77e minuut.
Coney bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney geeft de bal voor. Barden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryan rent richting de bal. Ryan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
McCormac geeft een hoge lob. McLoughlin rent richting de bal. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLoughlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glasgowcelticfc 67%, Philip Smith 33%.
glasgowcelticfc - Philip Smith 1:2