Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philip Smith glasgowcelticfc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


36e minuut.
Lawless geeft de bal voor. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradhan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phillips is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fransson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
McAree passt de bal in één keer door. Constable heeft problemen om de bal te vangen. Constable met een sublieme pass. Finnan is nu in balbezit. Finnan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Philip Smith - glasgowcelticfc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 57%, glasgowcelticfc 43%.
Philip Smith - glasgowcelticfc 0:1

48e minuut.
Risk geeft een lange en hoge pass. Coney heeft problemen om de bal te vangen. Coney speelt de bal door. Fransson rent richting de bal. Fransson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Barden bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney verovert de bal door een tackle van achteren. Coney geeft de bal voor. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sutton heeft problemen om de bal te vangen. Keane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 50%, glasgowcelticfc 50%.
Philip Smith - glasgowcelticfc 0:1