Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kamdn SuperBeasts
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Daly met een snelle inworp. Coombes is nu in balbezit. Coombes passt de bal met de wreef. Deveraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveraux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kamdn - SuperBeasts 1:0

21e minuut.
Coombes speelt de bal door. Carew is nu in balbezit. Met opzet legt Bracken zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bracken naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Neville geeft de bal voor. Ivy rent richting de bal. Ivy probeert naar een medespeler te passen. Deveraux rent richting de bal. Deveraux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kamdn - SuperBeasts 2:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiely trapt de bal weg van het doel. Jagannathan kopt de bal weg. Daly heeft problemen om de bal te vangen. Boylan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Boylan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kamdn - SuperBeasts 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamdn 45%, SuperBeasts 55%.
kamdn - SuperBeasts 2:1

63e minuut.
Rickard met de inworp. Gowan kan de bal niet met de borst controleren. Gowan probeert naar een medespeler te passen. Jagannathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagannathan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Gowan geeft de bal voor. Daly probeert de bal met de borst te controleren. Jagannathan is nu in balbezit. Jagannathan haalt uit met een fantastische trap. Crandley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kamdn - SuperBeasts 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamdn 61%, SuperBeasts 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kamdn - SuperBeasts 2:2