Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man utb A.C Tagliari
Normal Tactiek first
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Gowan rent richting de bal. Loughran rent richting de bal. Gowan onderschept slim de pass. Gowan draait met de bal, schiet en ... Caffrey probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey schiet op doel. Na een snelle pass probeert McCormac de bal onder controle te krijgen. Minnerup werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
man utb - A.C Tagliari 1:0

24e minuut.
Salmon passt de bal in één keer door. Gowan is nu in balbezit. Young probeert naar een medespeler te passen. Gowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan schiet op doel. Kerley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lennon is nu in balbezit. Barr verovert de bal door een tackle van achteren. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey schiet op doel. Minnerup werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner speelt de bal door. Klungelig pakt Kehoe de bal. Kehoe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bennion is nu in balbezit. Denning onderschept slim de pass. Denning passt de bal in één keer door. Gowan is nu in balbezit. Gowan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utb 45%, A.C Tagliari 55%.
man utb - A.C Tagliari 1:0

48e minuut.
Bolland is nu in balbezit. Lennon met een sublieme pass. Turner heeft problemen om de bal te vangen. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Education draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward speelt de bal door. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowan schiet op doel. Kerley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
man utb - A.C Tagliari 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utb 52%, A.C Tagliari 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man utb - A.C Tagliari 1:1