Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Tagliari man utb
first Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Daar is Kehoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAree onderschept slim de pass. Merriman is nu in balbezit. McAree verovert de bal door een tackle van achteren. McAree geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Galvin met de inworp. Kehoe speelt de bal door. Education bereikt de bal nog maar net als eerste. Education haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Tagliari 65%, man utb 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Tagliari - man utb 0:0

48e minuut.
Minnerup trapt de bal weg van het doel. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey met een sublieme pass. Barr bereikt de bal nog maar net als eerste. Barr draait met de bal, schiet en ... Minnerup bokst de bal weg.

50e minuut.
Denning geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davey rent richting de bal. Davey geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Davey rent richting de bal. Davey passt de bal in één keer door. Barr is nu in balbezit. Barr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Tagliari - man utb 0:1

67e minuut.
Denning geeft de bal voor. Loughran geeft een lange en hoge pass. Bolland kopt de bal weg. Davey rent richting de bal. Davey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Tagliari 54%, man utb 46%.
A.C Tagliari - man utb 0:1