Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philip Smith FC Jim Jam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bowman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowman geeft een hoge lob. Lawless probeert de bal aan de voet te houden. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Philip Smith - FC Jim Jam 0:1

20e minuut.
Henry met een sublieme pass. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz passt de bal zonder na te denken. Wright rent richting de bal. Wright schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rickard passt de bal in één keer door. McLoughlin is nu in balbezit. Gavin is nu in balbezit. McLoughlin verovert de bal door een tackle van achteren. McLoughlin draait met de bal, schiet en ... Mcmillan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maguire trapt de bal weg. Lawless kopt de bal weg. Klungelig pakt McLoughlin de bal. Fransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lawless is nu in balbezit. Lawless geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maguire de bal. McLoughlin rent richting de bal. McLoughlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 55%, FC Jim Jam 45%.
Philip Smith - FC Jim Jam 0:1

57e minuut.
Bennion kopt de bal weg. Fransson probeert de bal met de borst te controleren. Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransson verovert de bal door een tackle van achteren. Fransson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Maguire geeft de bal voor. Delap kopt de bal weg. Daar is Henry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless geeft een hoge lob. Mcmillan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bennion met een snelle inworp. Henry rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lawless. Lawless krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lawless rent richting de bal. Kurz onderschept slim de pass. Kurz passt de bal in één keer door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Philip Smith - FC Jim Jam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philip Smith 27%, FC Jim Jam 73%.
Philip Smith - FC Jim Jam 0:2