Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glasgowcelticfc CF Tuam
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Fanning met een harde bal richting middenveld. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Draper raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Draper kan niet meer verder spelen. Broughan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glasgowcelticfc 34%, CF Tuam 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
glasgowcelticfc - CF Tuam 0:0

47e minuut.
Kenna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McAree met een snelle inworp. Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Broughan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hepburn onderschept slim de pass. Hepburn passt de bal met de wreef. Sherlock is nu in balbezit. Sherlock schiet op doel. Keane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Finnan schiet op doel. Fanning met een sublieme pass. Corda kopt de bal weg. Finnan is nu in balbezit. Finnan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rice rent richting de bal. Sherlock rent richting de bal. Rice is nu in balbezit. Sherlock is nu in balbezit. Sherlock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glasgowcelticfc 49%, CF Tuam 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
glasgowcelticfc - CF Tuam 0:0